Agencija za nekretnine, Budva, Crna Gora
 
  Meni
holder

Rezevići na prodaju 2 kamne kuće sa bazenom!!!

ID:
BDK63
Lokacija:
Reževići, Budva
Kvadratura :
174 m²
Površina zemljišta :
497 m²
Cijena :
395.000 €

Budva-Rezevici-prodaja-kuca
Prodaja, dvije kamene kuće, Budva, Reževići.
 
Naselje: Reževići
Parcela: 497 m2
Povrsina kuće: 298 m2
Broj spavacih soba: 6
Broj kupatila: 5
Terase: vlasitito dvorište + 4 terase
Opremljenost: Kamene kuće, potrebno unutrašnje renoviranje
Parking: vlastiti parking
 
Opis: Na prodaju dvije kuće, jedna pored druge!!!Veća kuća se sastoji od dva nivoa i ukupne je površine 109m2 i dvorišta od 149m2.

Radjena je u kamenu i prestavlja pravu autentičnu primorsku kuću. Nalazi se na kraju sela Reževići. Za one koji vole mir i tišinu, ovo je idelana prilika za sopstvenu oazu. Kuća je u odličnom stanju što se tiče fasade, ali iznutra zahtijeva kompletnu renovaciju. Ima definitivno potencijal, koji treba prepoznati.

-U prizemlju se nalazi prostrani osvijetljeni dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom, kupatilom i jednom ostavom. Cijeli taj prostor je jako osvijetljen i prozračan, samim tim sto ima četiri velika izlaza na ogromnu terasu sa pogledom na more i okrenut je ka jugu. Velika prostrana terasa je dio gdje se maksimalno može uzivati veći dio godine u hladovini vinove loze. U bočnom dijelu kuće je jos jedna terasa sa sazidanim rostiljem i starim maslinama. Ispod njih, kaskadno, se nalazi jos jedan dio placa, koji se može da lijepo iskoristiti za sadnju primorskog rastinja. U čitavom okruženju su sve nove vile sa bazenima i predivnim pejzažem, prepunim zelenila i maslinjaka. Pogled je božanstven, 180 stepeni otvoreno more  i ako uključimo u sve to mir i tišinu, nekretnina je idelana za one ljude koji su željni da pobjegnu iz grada i gradskog užurbanog života.

-Sa prizemlja, dva stepeništa vode do četiri spavaće sobe koje se nalaze na prvom spratu. Iz spavaćih soba se pruža predivan pogled na nepregledno plavetnilo i zelenilo i maslinjake. Na istoj etaži se nalazi jedno kupatilo i velika prostorija koja se može preurediti u garažu ili ostavu. Naravno, dobro u tome je što budući kupac ima mogućnost izbora, u skladu sa ličnim potrebama.

 

Manja kuća se sastoji od dva nivoa i ima ukupno 65m2 stambenog prostora. Ona je također u dobrom vanjskom stanju, misleći na kamenu fasadu.  Isto kao i veća kuća, zahtijeva unutrašnju renovaciju.  Ova manja kuća ima i bazen koji je povrsine 5×2,5m. Na samom ulasku u dvorište je kovana ograda i kapija od kovanog gvožđa, koja je jako lijepo urađena i daje pomalo nostalgičan štih kući.

-Prizemlje se sastoji od dnevnog boravka i trpezarije, kuhinje sa šankom, toaleta i manje ostave ispod stpenica. Ispred se nalazi veća terasa sa ostavom.

-Unutrašnje stepenice vode na prvi sprat, gde se nalazi hodnik, kupatilo i dve velike spavaće sobe. Iz soba se pruža pogled na bazen i zelenilo koje okružuje samu kuću. Osim toga, postoji i dodatni studio, do kojeg se dolazi pored bazena i odvojen je od glavnog dijela kuće. Sastoji se od spavaće sobe, kuhinje i kupatila, a predviđen je za personal.

-Uz bazen se nalazi i dodatna ostava, posebno izgrađena, te dvorište od oko 220m2, sa dovoljno prostora za uživanje, kupanje, sunčanje i odmor. Dvorište je okruženo domaćim raslinjem, a u neposrednoj blizini nalazi se i veliki maslinjak.

Obe kuće zajdno čine jednu lijepu cijelinu i kao takve se prodaju. Ovo je definitivno jedinstvena i zanimljiva ponuda i super prilika za nekoga ko vidi da uz malo ulaganje može da ima svoje malo carstvo. Pored toga što su idealne kuće za odmor, one su i savršena vrsta investicije, upravo zbog lokacije i potencijala koji se pruža za izdavanje, pogotovo u sezoni, za veće grupe ljudi!!!

Pošaljite poruku
Vaše ime
Vaš e-mail
Vaš telefon
Poruka
Kontakt
Property & Travel
Mediteranska ulica br. 45
85310 Budva, Crna Gora
Visit us on